Tentoonstelling Sleutelen aan stad en land

IMG_9453

24 okt Tentoonstelling Sleutelen aan stad en land

De tentoonstelling Sleutelen aan Stad en Land laat zien hoe door mensen en organisaties wordt gewerkt aan de stad en regio van de toekomst. De expositie is het vervolg op de inzending van de gemeente Groningen, in samenwerking met de Regio Groningen-Assen, voor de Internationale Architectuur Biënnale in Rotterdam eerder dit jaar.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van deze tentoonstelling op donderdag 30 oktober, 17.00 uur in de hal van het gemeentepand aan het Ged. Zuiderdiep 98.

De tentoonstelling toont hoe mensen, kennis, water, voedsel, energie, mobiliteit en afval in Stad en Land met elkaar verweven zijn. En hoe door het slim aan elkaar koppelen daarvan nieuwe economische kansen ontstaan.

De tentoonstelling geeft inzicht in vragen als: Hoe gaan we in de toekomst om met energie? Hoe kunnen we zoveel mogelijk grondstoffen opnieuw gebruiken? Wat is de bijdrage van serious gaming aan onderwijs en innovatie? De verbinding tussen wetenschap en de dagelijkse praktijk in de stad is in deze tentoonstelling te zien.

Sleutelen aan Stad en Land is vanaf 30 oktober tot en met zaterdag 22 november te bezoeken aan het Ged. Zuiderdiep 98.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.