Brainstormsessie Fietsparkeren

20141101_162111

11 nov Brainstormsessie Fietsparkeren

 

21 november 2014 16:00-17:30

050 Fietsambassade           

Tussen beide markten 4, Groningen                                
 
Op een gemiddelde zaterdagmiddag kun je er letterlijk niet om heen: Groningen is een fietsstad. De vele fietsen zijn een logisch gevolg van de fietsvriendelijke binnenstad. Dat levert op drukke tijden ook de nodige hinder op voor andere gebruikers van de openbare ruimte. Het Urban Gro Lab vindt het tijd voor een nieuwe ronde innovaties, want het is alweer enige tijd geleden dat de succesvolle rode loper werd geïntroduceerd. Tijdens Let’s Gro gaan we slimme ideeën ophalen!

In de 050 Fietsambassade staat tijdens Let’s Gro de fiets centraal. Op vrijdag 21 november van 16:00 tot 17:30 wordt de brainstormsessie fietsparkeren hier georganiseerd. Met wetenschappers, praktijkexperts, studenten, Stadjers en andere betrokkenen willen we een nieuwe ronde innovaties in fietsparkeren inluiden, waarmee fietsstad Groningen ook op de drukste tijdstippen prettig is voor alle gebruikers van de binnenstad. Ben jij student, verkeerskundige, ervaringsdeskundige uit een andere stad of een betrokken Stadjer: deel je kennis en ideeën en denk mee over slimme innovaties!

20141101_162527Meedenken?

Iedereen is van harte welkom, maar in verband met een beperkt aantal plekken ontvangen we graag vooraf uw aanmelding via info@urbangrolab.nl. Geef daarbij svp ook uw functie en/of reden voor deelname aan. Voor of na de brainstormsessie is een bezoekje aan de 050 Fietsambassade zeker de moeite waard!

050 Fietsambassade

De fiets is niet meer uit het Groningse stadsbeeld weg te denken. Maar zit hier ook een gedachte achter? Wat doet de gemeente Groningen op het gebied van de fiets? Laat je verrassen tijdens Let’s Gro en ontdek wat er achter de schermen gebeurt om Groningen de fantastische fietsstad te laten zijn die het is. Zie, luister, verwonder en maak het mee! Het gaat natuurlijk niet alleen over plannen maken. Je kan ook ontdekken wat de laatste trends zijn op fietsgebied, en misschien zelf een stukje fietsen op een fixie, racer of bullet! 20141101_162533

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.