Derde editie DesignXPO

29 mei Derde editie DesignXPO

Groningen staat van woensdag 10 mei t/m 15 juni in het teken van design. Centrum Beeldende Kunst (CBK) Groningen, House of Design en SIGN dragen samen de derde editie van DesignXPO. Diverse tentoonstellingen en activiteiten staan op het programma. Het thema is ambacht en vakmanschap. DesignXPO is een, steeds opnieuw, terugkerend evenement dat als doel heeft design uit het Noorden te belichten. Initiatiefnemer is House of Design. Elke editie van DesignXPO wordt gedragen door een andere groep partners. Gezamenlijk bieden we een interessant en gevarieerd programma aan ons publiek. De aankomende editie wordt gedragen door CBK Groningen, SIGN en House of Design. DesignXPO 2014 vindt van woensdag 10 mei t/m zondag 15 juni 2014 plaats in en om centrum van Groningen.

Ambacht en Vakmanschap

Ambacht is meer dan alleen het vervaardigen van regionale producten. Ambacht en het daaraan gekoppelde vakmanschap vormen de basis voor veel producten. DesignXPO 2014 zet het vakmanschap van ontwerpers en ambachtslieden in de spotlight. In een gevarieerd programma komt het thema naar voren. Bij de derde editie van DesignXPO zijn betrokken;
CBK Groningen; Lianda van Dalen, Jenna Postma, Michel de Ruiter, Gert-Jan Soepenberg (Atelier Gert-Jan), Josse Veen (Studio BijJosse)
SIGN; Emiel Gilijamse, Robbin Baas, Isaac Monté, Frank van Meer, Nienke Voorintholt, Stas Kokke House of Design; Albert Geertjes Designcafes: William van de Velde (Kunsteboer), Hein van de Water (Re-f-Use) Marianne Duinkerken (Herders van Balloo).

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.