Doe mee in het Let’s Gro Lab

LetsGROLab_Logo

09 okt Doe mee in het Let’s Gro Lab

Hoe groot is de kans dat er een brug open staat als je vanaf het station naar Beijum wilt fietsen? Wat gebeurt er in Groningen allemaal tegen voedselverspilling? Wat vinden mensen eigenlijk van de vernieuwingen in de binnenstad?
Tijdens Let’s Gro onderzoekt een grote groep enthousiaste studenten jouw onderzoeksvraag in het Let’s Gro Lab. Van actuele maatschappelijke vraagstukken tot het berekenen van het gewicht van de Martinitoren. Jouw vraag wordt opgeschreven, omgevormd, uitgeplozen en vervolgens beantwoord!

We snappen dat je laaiend enthousiast bent en daarom kun je nu al vragen opsturen!
Stuur jouw vraag naar info@wijsgroningen.nl en wij laten jou weten wanneer jij je antwoord kan ophalen.

Meedoen in het Let’s Gro Lab onderzoeksteam?
Het Let’s Gro Lab is een samenwerking tussen het Urban Gro Lab en WIJS. Van beide kanten willen we graag samen met studenten de stad een stukje verder helpen. We willen onderzoek doen en antwoord geven op kleine en grote vragen midden op de Grote Markt!
In het onderzoeksteam ga je samen met studenten van verschillende studies aan de slag met vragen die Stadjers bedenken in het lab. Je bespreekt samen met je studententeam en docentbegeleiders een goede aanpak en voert daarna een flitsonderzoek uit. Zodra een vraag beantwoord is, ga je als student in gesprek met de Stadjer en laat je zien wat de resultaten zijn.

let's gro lab 1

Tijsinzet in overleg, variërend van 1 -2 dagen, 12:00 – 19:00. Eten en drinken inbegrepen.

Wil je meedoen als vrijwilliger?
Stuur dan een mailtje naar info@wijsgroningen.nl of info@urbangrolab.nl!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen reactie's

Geef een reactie

*